Eric Verberne

Eric Verberne (Sint Jansteen, 28 mei 1963) is Nederlands kampioen afvallen. Hij maakte contact met ShirtsofCotton omdat de T-shirts extra lang zijn en hem en wat grotere heren daardoor beter zitten.

Thans is Verberne werkzaam als internetondernemer met zijn bedrijf Online Productions (online diensten) en als uitgever met zijn bedrijf Uitgeverij Enteron waarmee hij boeken, video’s en cursussen uitgeeft over blijvend gewichtsverlies.

Zijn verhaal

Verberne woog begin 2008 een gewicht van 300 kilogram met een Body mass index van 90. Mede door een operatie en doorzettingsvermogen is hij in een jaar 120 kilo afgevallen. In totaal is Verberne ruim 180 kilo afgevallen. Hiermee is Verberne Nederlands Kampioen Afvallen geworden.

De laatste tijd is Verberne ook veelvuldig in de media geweest als voorvechter van de goede en aangepaste zorg voor de zware medemens. Hiervoor is hij o.a. te zien geweest bij RTL Nieuws, Hart van Nederland, EĆ©nVandaag, TV Gelderland, Netwerk en Rondom Tien.

Eric Verberne Coaching

Tegenwoordig zet Eric al zijn tijd en energie in om anderen, die nu nog tobben met hun gewicht, te helpen af te vallen EN het er af te houden.

Hij begeleidt mensen die obesitas hebben. Mensen met 25 – 50 – 100 – 150 – 200 kilo te veel. In het verleden heeft hij al diverse mensen met (extreem) obesitas geholpen met veel resultaat. “Als obesitas coach heb ik de ervaring en kennis om hier in het verschil te maken. Afvallen is veel meer dan enkel meer bewegen en minder eten”.

Voor meer informatie kijk op Ericverberne.nl