Blog - Witte T-shirts

Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Woensdag 2 november wordt in de Heerenzaak uitleg gegeven over de perfecte T-shirt stoffen.. Jaarlijks verwelkomen wij veel gasten die hier persoonlijk worden geadviseerd en opgeleid tot echte T-shirt specialisten (we doen ons best!). Persoonlijke service en kennis van zaken. Tijdens dit evenement hoor je alles over het T-shirt en word je een echte T-shirt expert.

Bij de RAI: 2 november T-shirt dag...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts door ShirtsofCotton

We hebben het hier niet over de 5 voor 10 euro T-shirt aanbiedingen, vierkante aardappelzak model, witte T-shirts die je overal op de kop kunt tikken. Deze zijn niet flatterend en maken van elke outfit een instant flop. We hebben het over het onmisbare element van elke garderobe: het witte T-shirt dat perfect past, elke outfit opfrist en je tot een modebewuste, eigentijdse man maakt. Op zoek gaan ...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts door Mark Boekraad

Tegenwoordig zijn T-shirts overal online te kopen. Er bestaan genoeg webwinkels waar je T-shirts online kunt kopen. Maar waar dien je op te letten? Welke maat? Welke stof? En wat zijn goede aanbieders?

T-shirts online kopen: waar kunt u op letten?
Bij het kopen van een T-shirt online zijn er verschillende dingen waar je op moet letten.

 1. De maat van het T-shirt
 2. De fit (strak, wijd)
 3. De stof van het T-shir...
Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts Kleding trends & tips door Sean

Goede Kwaliteit Witte T-shirts

9 feb. 2015 14:54:40

Een man hoort er goed uit te zien en daar de juiste kleding bij te dragen. Vaak zie je mannen lopen met een paar mooie schoenen, een nette pantalon, met daarop een getailleerd overhemd, en als het meezit soms ook nog een mooi horloge om de pols. Helemaal top, maar dan zie je een wit T-shirt met een dikke opstaande boord. En weg is de magie van een mooie outfit. Teveel mannen, jong en oud dragen on...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts door Levy

Aanbieding 12 witte T-shirts

31 jan. 2015 12:21:59

12 witte T-shirts
Hoeveel T-shirts heeft de Nederlandse man gemiddeld in zijn kledingkast liggen? We hebben een kleine steekproef gedaan en wat blijkt: de Nederlandse man heeft gemiddeld 12 witte T-shirts in zijn kledingkast liggen. De vraag is natuurlijk of alle 12 even fijn zitten. Of ze alle 12 even vaak gedragen worden. De kans is groot van niet, want we hebben ook gemerkt dat vrijwel elke man ...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts door Mark Boekraad

Kunnen T-shirt in de droger: ja of nee? Volgens de wasvoorschriften mag het niet. Vaak mag je een T-shirt op maximaal 40 graden wassen en vooral niet in de (hete) droger drogen. En dit is met een reden. Hieronder vindt u alle informatie over het drogen van T-shirts in de droger.

kleding in droger

T-shirts in de droger: dat wordt erg heet!
Ten eerste wordt een droger soms enorm heet. Het kan tot wel 90 graden celsius ...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts door Sean

ADVIES: Uw T-shirts veilig drogen

27 jan. 2015 10:26:14

Pak de natte was uit de wasmand en sla het een beetje uit, zodat er zo min mogelijk kreukels in zitten. Hang T-shirt aan een haakje. Een kunststof kleerhanger met ronde uiteinden, dan drogen ze in model op. Liever geen wasknijpers. Bij gebruik van knijpers kunnen de onder of bovenkanten van T-shirts lelijk uitrekken en lelijke punten geven.

Je kan ook het wasgoed over de waslijn heen hangen. Je kan...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts door Sean

Shirts speciaal voor lange mannen

14 dec. 2014 11:51:49

Ik word toch echt enthousiast van het concept van ShirtsofCotton.com. Bij deze webwinkel koop je namelijk t-shirt’s speciaal voor de langere man: speciale shirts voor lange mannen!

Langste bevolking ter wereld = lange kleding
Aangezien mensen steeds langer worden (Nederland heeft gemiddeld de langste bevolking ter wereld) is het voor lange mannen lastig om goed passende kleding te vinden. Heb je als...

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Lang zijn Witte T-shirts door Sean Heukels

Mijn T-shirt is te kort

14 dec. 2014 11:41:52

Veel mannen kennen het vervelende probleem van een "te kort T-shirt". Het T-shirt kruipt dan op en komt uit je broek. Priv├ę niet zo heel erg. Maar onder je pak is het best ernstig wanneer een te kort T-shirt onder je broek uitkomt om de bovenwereld te bekijken.

Het probleem van een te kort T-shirt
Wie kent het probleem van een blote rug bij het dragen van een T-shirt? De meeste mannen denk ik wel. D...

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Lang zijn Witte T-shirts door Sean Heukels

Als het koud wordt komt het toch vaker voor dat mannen hun T-shirt in de onderbroek stoppen. Jawel! Het T-shirt in je onderbroek. Het wordt koud buiten. Je kleedt je 's ocntends aan - en dan net voor dat je je broek aantrekt flops! T-shirt in je onderbroek of boxershort.

T-shirts in je onderboek: een mannending

Het schijnt echt een mannen ding te zijn. Sommige mannen zweren erbij! Vaak zijn het ook ...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts door Sean Heukels
Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4