We hebben het hier niet over de 5 voor 10 euro T-shirt aanbiedingen, vierkante aardappelzak model, witte T-shirts die je overal op de kop kunt tikken. Deze zijn niet flatterend en maken van elke outfit een instant flop. We hebben het over het onmisbare element van elke garderobe: het witte T-shirt dat perfect past, elke outfit opfrist en je tot een modebewuste, eigentijdse man maakt. Op zoek gaan naar de laagste prijs kunnen we allemaal, maar is het mogelijk om een perfect passende, trendy wit T-shirt te vinden die ook nog betaalbaar is? En waar moet je allemaal op letten als je een betaalbaar wit t-shirt wilt kopen?

Trendy witte T-shirts – de eigenschappen

Het juiste witte T-shirt zou het onmisbare basisitem in je garderobe moeten zijn. Helaas worden witte T-shirts vaak op de plank gelaten omdat ze niet netjes genoeg lijken. Dit komt meestal door een verkeerde pasvorm, maar het kan ook door slechte kwaliteit stof komen of door slechte kwaliteit stiksels.Mooi witte T-shirts dienen als een tweede huid te passen; dat betekent echter niet dat het vastgeplakt moet zitten aan je huid, dusdanig dat er ribbels gevormd worden.De stof dient stevig te zijn, zonder weeffouten en je moet niet door de T-shirt heen kunnen kijken.De stiksels dienen egaal te zijn, zonder rafels; let ook goed op dat er bij de naden geen rare strepen zijn ontstaan door fouten in het stiksel.

Materialen, een wereld van verschil

Als eerste dien je wijs te kiezen wat betreft dikte, je wilt je in de zomer natuurlijk niet kapot zweten in een thermo shirt of, andersom, in de winter vernikkelen in een prachtige katoenen T-shirt. Lees het label en bedenk goed wanneer je het shirt gaat dragen.Bedenk ook dat je met materialen een fashion statement kunt maken. Je hebt tegenwoordig prachtige glanzende stoffen, en zelfs eco-stoffen die niet alleen trendy zijn maar ook milieuvriendelijk.

betaalbare witte tshirts

De pasvorm van een T-shirt

Om te beginnen: ken je maat!! Op kledinggebied staat een te groot, of te klein, T-shirt garant voor een misser. Hoe goed ook het T-shirt is, hoe mooi ook de stof, het wordt allemaal teniet gedaan als je de verkeerde maat kiest. Kijk naar je best passende T-shirt, als je die hebt, en noteer de maat. Je kan in de winkel of op de website natuurlijk ook terecht voor advies.

Als je een T-shirt hebt gevonden met de juiste maat en stof, kijk dan goed naar de halsboord en de armsgaten, het komt nogal eens voor dat deze te krap zijn. Je krijgt dan een ongewenst pofeffect en zelfs overhangende huidflappen, vleesrollen en andere ongewenste verschijnselen.

Kies een model dat past bij je figuur. Voor de gespierde of slanke man is een ietwat getailleerd t-shirt de beste uitkomst. Dit heeft niks te maken met spieren showen, als het T-shirt geen taille heeft terwijl jij dat wel hebt, lijkt het al snel op een aardappelzak en jij op een dunne sliertige versie van jezelf. De wat gezettere man heeft juist baat bij een recht model, zodat er geen accent wordt gelegd op het middel.Mouwen dienen niet te lang maar ook niet te kort te zijn; halverwege de bovenarm is een acceptabele lengte, iets korter mag ook.

betaalbare witte vhals tshirts

En dan is er de prijs van een T-shirt

Heb je dat ook altijd? Dat je het perfecte T-shirt vindt, naar de prijs kijkt en dan steil achterover slaat? Dat is zo ongeveer standaard in de betere kledingwinkels.In de welbekende, goedkope winkelketens zit je met het omgekeerde probleem, de prijs is prima maar de T-shirts kunnen beter als zijnde poetsdoek verkocht worden.Je kunt natuurlijk op jacht gaan tijdens de uitverkoop bij de duurdere winkels, maar dat staat garant voor drukte, lange wachttijden en een hoop ergernis.
De beste manier om aan betaalbare, trendy, witte T-shirts te komen is het internet. De verzendkosten zijn minimaal, de prijzen zijn laag en het winkelgemak is magnifiek. En als het shirt niet past? Dan stuur je het gewoon terug. Dus probeer het zelf en kom erachter: zijn betaalbare witte T-shirts mythe of waarheid???