Ik heb me vaak afgevraagd of het beste witte t-shirt van Nederland bestaat? Want hoeveel witte t-shirts zijn er wel niet in Nederland (merken en winkels), maar wat is nou de beste? Hoe kom je er achter wat de beste t-shirts zijn? Er van uitgaande dat vrijwel elke man in Nederland wel een wit t-shirt draagt of in de kast heeft liggen, betekent dat er gewoon heel veel kennis is over wat het beste witte t-shirt van Nederland is. Alleen is die kennis niet gezamenlijk gedeeld en heeft nog geen enkel t-shirt merk of leverancier of producent al die kennis gebundeld om tot het beste witte t-shirt van Nederland te komen. Tot nu dan, want dit was precies mijn drijfveer om het perfecte witte t-shirt te ontwerpen en produceren.

het beste witte tshirt

Hoe kom je tot het beste witte t-shirt van Nederland?

Ik denk dat de meeste mannen in Nederland wel een favoriet shirt in de kast hebben liggen. Een wit t-shirt dat gewoon het lekkerst zit, er het best uit ziet onder een overhemd, gewoon lekker zit en misschien ook wel gewoon niet kapot gaat of slijt. Hoe mooi zou het zijn om al deze elementen te verzamelen en te bundelen in 1 t-shirt ontwerp? Dan heb je toch het perfecte t-shirt zou je zeggen? Het heeft me echt verbaast dat niemand dit nog gedaan heeft. En omdat ik toch al wat ervaring heb met het ontwerpen en produceren van kleding (oranje overhemden en extra lange overhemden) ben ik zelf die uitdaging aangegaan. Met als resultaat dus de beste witte t-shirts van Nederland. Gewoon door heel veel mannen uit te nodigen aan de keukentafel. Met 1 verzoek: neem je allerfijnste witte t-shirt mee.

Wat maakt een wit t-shirt tot de beste?

Er blijken een aantal kenmerken te zijn die bepalend zijn voor het tot favoriet makend van een shirt. De kenmerken van het beste witte t-shirt zijn:

  • Extra lang (kruipt niet uit de broek)
  • Licht getailleerd, lichte stretch en lekker zacht (niet te strak, niet te wijd)
  • Blijft lang goed (een extra stevige en langere katoenvezel)
  • Krimpt en lubbert niet (voorgewassen en voorgekrompen katoen)
  • Niet te duur (we hebben interessante staffels, hoe meer hoe goedkoper)

Al deze elementen heb ik dan ook verwerkt in het ontwerp van de shirts. En ik ben met de fabriek in gesprek gegaan om het allerbeste katoen te selecteren. Ik heb zelfs weten te regelen dat we 3 katoenstrengen samenvlechten tot 1 waardoor de levensduur en de kwaliteit van het t-shirt wezenlijk verbeterd is ten opzichte van het beste aanbod. Met recht durf ik te zeggen dat het beste witte t-shirt van Nederland nu een feit is: bekijk alle T-shirts op ShirtsofCotton!