V-hals T-shirts overhemd

Witte t-shirts en dan met name witte v-hals t-shirts voor onder je overhemd worden steeds meer benaderd als een mode-item of mode-gadget. Echt waar, een aantal jaar geleden las je nauwelijks nieuws over het witte v-hals t-shirt als mode-item. Tegenwoordig zijn er steeds meer aanbieders en als je op internet gaat zoeken dan zijn er witte t-shirts in alle soorten en maten. Is natuurlijk ook wel een beetje beroepsdeformatie, maar een V-hals t-shirt met zo’n diepe V-hals had je vroeger echt nog niet. Laat staan een abonnement op een t-shirt.

V-hals t-shirt of ronde hals t-shirt?

Rond of V, that’s the question. Of toch niet? Eigenlijk is het antwoord wel duidelijk. Een ronde hals onder je overhemd of V-hals trui kan eigenlijk niet echt meer. Natuurlijk, er zijn nog steeds bosjes mannen en heren in Nederland die met zo’n ronde hals rond lopen. Denk aan een Mart Smeets. Naast zijn WTF draagt Mart-truien ook bekend van de hoge witte ronde hals t-shirts onder zijn overhemd en truien. Toch zijn er ook een aantal Nederlandse mannelijke stijliconen die het dragen van een overhemd zo ongeveer tot kunst hebben verweven. Denk aan Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw, Yourie Mulder en Humberto Tan. Zij laten zien dat het v-hals t-shirt meer is dan zo maar een t-shirt voor onder je overhemd.

Bekijk hier alle V-hals shirts!

Een diep V-hals T-shirt alstublieft!

Maar ook het dragen van een V-hals T-shirt is al bijna tot kunst verheven. Want hoeveel knoopjes draag je eigenlijk open van je overhemd en hoe stem je daar je t-shirt op af? Als je op zeker wilt gaan, dan is het het best om een extra diep V-hals shirt aan te trekken. Die V-hals is zo diep dat zelfs als je 3 knoopjes van je overhemd open hebt, het t-shirt nog niet zichtbaar is. Want daar gaat het om. Natuurlijk mag je best een t-shirt dragen, als het maar niet zichtbaar is onder je overhemd! Dus zeker in de zomer mag je je gebruinde borst of je borsthaar best laten zien (wel even trimmen eerst dat borsthaar aub).

Tegenwoordig zijn er ook diepe ronde hals t-shirts verkrijgbaar. Doet me een beetje denken aan de hemden van vroeger. Die hadden vaak ook een diepe ronde hals. Dus mocht je een ronde hald de voorkeur geven boven een v-hals, dan is zo’n t-shirt wellicht een oplossing.