12 witte T-shirts
Hoeveel T-shirts heeft de Nederlandse man gemiddeld in zijn kledingkast liggen? We hebben een kleine steekproef gedaan en wat blijkt: de Nederlandse man heeft gemiddeld 12 witte T-shirts in zijn kledingkast liggen. De vraag is natuurlijk of alle 12 even fijn zitten. Of ze alle 12 even vaak gedragen worden. De kans is groot van niet, want we hebben ook gemerkt dat vrijwel elke man een favoriet t-shirt heeft. Maar ook dat er verschillende T-shirts zijn, van ronde hals tot extra diepe v-hals. Voor elke gelegenheid een speciaal T-shirt is vaak het devies.

1 van de 12 t-shirts is het favoriete shirt
Die 12 t-shirts worden lang niet allemaal even vaak gedragen. Wat blijkt is dat vrijwel elke man wel een favoriet T-shirt heeft. Een shirt dat gewoon het lekkerst zit. En dus ook het vaakst gedragen wordt. Bijvoorbeeld omdat het t-shirt lekker strak om het lichaam zit, lekker zacht is, omdat het lekker lang is en blijft zodat het niet uit de broek kruipt. Of bijvoorbeeld omdat het zo'n fijne dunne boord heeft.

Voor elke gelegenheid een ander T-shirt
Niet alle 12 shirts hebben eenzelfde functie. Het merendeel van de mannen heeft een wit t-shirt met een ronde hals om zo onder een trui te dragen. Dus zonder overhemd, maar gewoon een wit t-shirt met ronde hals voor onder een trui. Daarnaast hebben veel mannen ook V-hals t-shirts in de kast liggen voor onder een overhemd. Slechts een kleine groep heeft een extra diep v-hals t-shirt. Het merendeel geeft toch nog de voorkeur aan een standaard v-hals t-shirt.

Aanbieding 12 witte T-shirts
Hoe zou het zijn om 12 favoriete T-shirts in je kledingkast te hebben? Die kans geven we je graag met een speciale aanbieding voor 12 T-shirts. Want als je nu 12 witte, zwarte of grijze T-shirts koopt (of een mix van kleuren), krijg je maar liefst 15% korting. Een aanbieding die geldt op alle modellen en alle kleuren. Dus een aanbieding voor alle modellen met een ronde hals, V-hals, medium diepe V-hals en extra diepe V-hals.